Benjomen Sierbestrating
Tuinontwerpen

Een fraai en goed doordacht tuinontwerp en een vakkundige aanleg vormen de basis voor jaren lang genieten van uw tuin. Benjomen Sierbestrating vormt samen met Ontwerpbureau ‘Outsite trends&design’ een prima combinatie voor uw tuinwensen. Van ontwerp tot aanleg staan wij garant voor een perfect eindresultaat. Bij aanvraag van een tuinontwerp bieden wij van Benjomen Sierbestrating u een geldbesparende oplossing aan.

Het uiteindelijke tuinontwerp is en combinatie van een duidelijk lijnspel, heldere vlakverdeling en met harmonieuze beplanting. Dit alles gecombineerd met fraaie kleuraccenten, verlichting en de juiste materiaalkeuze, geeft een duurzaam ontwerp. Om dit ontwerp zo duidelijk mogelijk te visualiseren maken wij duidelijke voorbeelden en maquettes. Omdat er goed over het ontwerp is nagedacht, kunt u vele jaren van uw bijzondere tuin genieten!

Tevens kunnen wij uw tuin stylen met tuinmeubelen, buitenhaarden, -keukens en accessoires. Ook handig bij de verkoop van uw huis, een verzorgde tuin verhoogd de kans op de verkoop aanzienlijk.

Benjomen Sierbestrating